RESTAURANT ASIAN FANTASY

RESTAURANT ASIAN FANTASY Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Asian Fantasy. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:07 De bezorgtijd was wat lang, maar het eten was vers/warm en de kip lekker krokant.
13 mei 2022 om 20:55 Eten kwam snel. Goed warm en het heeft heerlijk gesmaakt, echt lekker
30 apr 2022 om 0:15 De eend was lekker maar bevatte veel botjes. De sateetjes droog en weinig smaak. Redelijk eten voor een te hoge prijsijs.
25 apr 2022 om 21:09 Zeer droog en smakeloos eten, eens en nooit meer, alles de prullenbak in. Geur tjaumin was niet lustopwekkend om het netjes uit te drukken. Bezorger was heel vriendelijk, maar dat was echt enige wat meeviel.
4 apr 2022 om 22:52 Beste chinees van Zuidoost!
4 apr 2022 om 19:15 Kwaliteit zo als altijd goed. Chapeau voor Chino and his crew.
24 mrt 2022 om 16:50 Lekker eten, maar bezorgtijd is lang. Ik raad je aan om te bestellen voordat je honger hebt lol..
23 mrt 2022 om 23:22 Lekker op tijd en heerlijk gegeten!
12 mrt 2022 om 20:50 Uitstekend eten en bezorging.
25 feb 2022 om 20:49 Vlees was lekker knapperig in de moksi en de maissoep en wan tan soep zijn ook aanraders
24 feb 2022 om 22:19 My favorite Restaurant Everything is always fresh en sweet. I always enjoy the food and it’s always much.. The delivery is always fast.. and they’re friendly..
19 feb 2022 om 20:40 Snelle levering maar het eten smaakte minder dan voorgaande bestellingen